Praktischen

2013 april mei 167

Kom je mee fietsen ? We verzamelen op zondag rond 10.00 uur op een makkelijk te bereiken punt, meestal een trein- of metrostation, of een café. Indien je wenst kan je ook aansluiten tijdens de rit. Laat het ons dan weten.

De nieuwsbrief geeft je steeds een idee van de afstand en moeilijkheidsgraad van de fietstocht. We rijden altijd op ons gemak waardoor de tocht een hele namiddag kan duren. De terugtocht is afhankelijk van het daglicht. In de winter ligt de limiet rond 16.00 uur, tijdens de zomermaanden rond 20.00 uur.

Let op ! Datum en/of verloop van het aangekondigde programma kunnen wijzigen. Deze last-minute wijzigingen zijn vaak ingegeven door slechte weersomstandigheden of kunnen het gevolg zijn van aanpassingen in het activiteitenprogramma (bezoek van een bepaalde plaats, deelname aan een erfgoedevenement, etc.). Blijf op de hoogte van deze wijzigingen door ons uw deelname tijdig te bevestigen.

Deelname aan de tocht is gratis. Programma’s worden per mail bezorgd op aanvraag : info@aperitiefietsers.be

Vergeet niet om een passende reservebinnenband mee te nemen. In geval van een lekke band hebben we een kleine reparatiekit!

Voorzie een lunchpakket… en kleed je voldoende warm aan !

Schuiven naar boven