21.VI.2020: Unlockdown!


bmg

Wij hopen dat iedereen nog veilig en gezond is. Weken, neen maandenlang werden we in onze vrijheid beperkt door allerlei regels. Ondertussen is fietsen in groep tot 20 personen weer toegelaten. Dus herstarten we. Een nieuwe, aangepaste fietstochtenkalender is in voorbereiding. Tegen juli zijn we volledig gereed. Vandaag, een van onze brabantse klassiekers. En goed nieuws: cafés zijn weer open. We kunnen samen nog het beste maken van de rest van het wielerseizoen.

« Hey, Benny, my mom told me this story. Or was it a dream? There was this little prince with a magic crown. An evil warlock kidnapped him, locked him in a cell in a huge tower and took away his voice. There was a window made of bars. The prince would smash his head against the bars hoping that someone would hear the sound and find him. The crown made the most beautiful sound that anyone ever heard. You could hear the ringing for miles. It was so beautiful, that people wanted to grab the air. They never found the prince. He never got out of the room. But the sound he made filled everything up with beauty. It’s definitely time to get out of here. Benny? Fuck Hawaii. Let’s go to Ireland. We’ll stop in every bar and have a drink. » (uit « Basquiat », een film van Julian Schnabel, 1996)

Meer info via info@aperitiefietsers.be of bij Hilde (0474 532 247 of filemon08@gmail.com)

Afspraak : zondag 21 juni 2020
10u30 > Ter Kamerenbos (Gespanhoek, kiosk)
Pas op! Mondmaskers verplicht op openbaar vervoer!

Voorzie een lunchpakket, genoeg water en pas je kledij aan!
Vergeet niet om een passende reservebinnenband mee te nemen. In geval van een lekke band hebben we een kleine reparatiekit!

Volgende fietstochten

Gerpinnes
Zondag 5 juli 2020
(om te voorbehouden)